Hoe plan je de perfecte BBQ Party

Nu het zomerseizoen er al is en de temperaturen de komende dagen naar verwachting nog verder zullen stijgen, hebben velen plannen om de barbecue dit weekend in brand te steken. Het enige wat nodig is, is een gloeiende zon (ook al is het maar 5 minuten), zakken vol houtskool en een snelle reactie; telefoongesprekken moeten onmiddellijk worden gemaakt en iedereen moet haastig op in hun beste shorts en t-shirt komen, voordat de zon het jaar nog verlaat (Bron: disposablediscounter.nl).

Dus, hoe u gastheer van de perfecte BBQ party zal zijn, vooral als je de tijd niet hebt om alles te organiseren? In plaats van het serveren van een paar aangebrande worsten hebben we  een aantal tips en tips over hoe je je feestjes een ervaring maakt die iedereen zal onthouden voor een lange tijd.

Snacks

Snacks zoals chips moeten worden aangeboden om de honger tijdelijk te stillen, terwijl de gasten wachten op het vlees dat staat te grillen en om te voorkomen dat ze te snel dronken worden. Je kan ook overwegen om wat ijs voor degenen, die het niet kunnen weerstaan een zoete traktatie voor het dessert te nuttigen, aan te biedenen om mensen koel te houden.

Drankjes

Zorg ervoor dat er voldoende koele drankjes op tafel staan. Je kunt zelfs de favoriete drankjes van je gasten krijgen voor extra brownie punten (en om kans te maken op de Host of the Year award). Neem een mix van alcoholische en niet-alcoholische dranken op; terwijl je niet zal rijden, zullen sommige gasten aangeschoten zijn en sommige kunnen dronken worden. Frisdrank en limonade in kannen met gesneden aardbeien, sinaasappels, komkommer en muntblaadjes is een zomerse keuze, terwijl bier essentieel is.

Om dingen te mengen, kun je iets anders proberen, zoals wit of donker bieren. Om drankjes koel te houden kun je een grote container vol ijs gebruiken, zodat je niet elke keer in en uit het huis hoeft te rennen als iemand een drankje wil. Alleen omdat het zomer is, betekent dat niet dat je geen thee en koffie in je kast moet hebben; er zal altijd de “die hard” zijn die ongeacht het weer een lekker warm kopje wilt nuttigen. Vergeet niet plastic bekers aan te schaffen, zodat je niet met een lading afwas zit wanneer de avond voorbij is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *